Betalingsmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?


Bij T.P.P.S paardenenponyspullen  is het mogelijk om op een aantal verschillende manieren te betalen:

T.P.P.S.Paardenenponyspullen maakt gebruik van een paymentprovider genaamd Mollie , die alle binnenlandse/buitenlandse betalingen voor T.P.P.S paardenenponyspullen  bundelt.

Hierdoor wordt jouw betaling bancair veilig afgehandeld en gekoppeld aan jouw order. T.P.P.S.Paardenenponyspullen kan door deze koppeling alleen de betaling van een specifieke order aanpassen/terugbetalen en heeft geen verdere toegang of inzicht tot andere informatie betreffende uw bankrekening. Dit kan betekenen dat T.P.P.S paardenenponyspullen voor terugbetaling jouw Iban en Bic code apart moet opvragen. Wij bewaren geen bankgegevens bij T.P.P.S paardenenponyspullen  dus opvragen kan vaker plaatsvinden. 

Hieronder een korte omschrijving van de betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank. U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ASN Bank, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers & Knab. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde wijze als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig. De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door mollie.nl.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Paypal

PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn voor u als koper tevens gratis.

Klarna Betaal later

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt let op bij deze betalingsmethode word je door gewezen naar Klarna het kan wezen dat in bepaalde gevallen een betaling geweigerd word door klarna. 

als de betaling gelukt is via klarna/ hiervan krijgt u een bevestiging/ dan betaald u  wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die u van ons en Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App

Bankoverschrijving

Zelf handmatig overschrijven is ook mogelijk. Na bevestiging van de bestelling ontvangt u een email met betalingsinstructies.
In deze mail, staan alle aanwijzingen om de betaling via de bank of giro te voldoen. Wij houden de artikelen 3 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het bedrag is bijgeschreven (meestal 1-3 werkdagen), zorgen wij dezelfde dag voor verzending van de bestelde artikelen naar het opgegeven adres.

Financiële bedrijfsgegevens:

Naam rekening houder :T.P.P.S.Paardenenponyspullen

NL88 RABO 0365 268 461

Rekeningnummer: 0365268461
IBAN: NL88 RABO 
Ten name van: T.P.P.S.Paardenenponyspullen 
BIC:  RABONL2U
Naam bank: Rabobank 
BTW nr.: NL003391304B66
Vragen over uw betaling aan T.P.P.S paardenenponyspullen,

paardenenponyspullen@gmail.com

0850601518